är ett nytt helautomatiskt skjutmål för träning eller tävling med vapen i cal.22 long. Det är lämpligt både för gevär och pistol. Målet är förzinkat vid leverans, men träffplattorna kan med fördel målas svarta, eftersom man ofta skjuter mot svarta träffpunkter i andra sammanhang.

 

Man börjar att skjuta från höger, efter att ha skjutit ner de första fyra plattorna skjuter man på den femte    plattan, som vid träff återställer målet till startläge. Om det anses lämpligt kan målet kompletteras med återställningslina, varvid skjutledare återställer målet utan ytterligare skjutning om alla skott inte träffat. Lämpligt skjutavstånd 15 - 40 meter, men kan naturligtvis varieras efter den egna förmågan. 

Tänk på skjutsäkerheten, se alltid till att ha tillfredsställande kulfång!        

Målet, som är enkelt att handha, väger c:a 8 kg. Träffplattornas storlek är 50 mm. Det stoppas lätt in i bilen för att tas med till lämplig skjutplats. Hopfällt är det inte större än 570x400x80. Ett ypperligt mål för privatpersoner som gärna skjuter på olika platser, eller föreningar och arrangörer av skyttetävlingar. Målet är mycket lämpligt för till exempel insatsskjutning i samband med andra tävlingar, eftersom publiken enkelt kan följa resultatet. För ungdomsverksamhet är målet mycket lämpligt, eftersom man får direkt resultat av varje skott. 

För enklaste sätt att beställa sitt mål, klicka på knappen "Beställ mål" i menyn till vänster och fyll i formuläret. Pris per mål är endast 1.695 kr + frakt. Fraktkostnaden varierar lite vart i landet målet skall skickas och på vilket sätt betalning ska ske. Önskas faktura tillkommer 50 kronor i faktureringsavgift.

Vid beställning av flera mål, vänligen kontakta mig för att hitta billigaste lösningen för frakten!

Vid förskottsbetalning sätts pengarna in på bankgiro nr. 5435-0327. Skriv "Förskottbetalning AJ22" i meddelanderutan på blanketten. Kom ihåg att ange adress dit målet ska skickas om Du betalar i förskott,  gärna även telefonnummer så jag kan nå Dig per telefon.

 

   Anders Jonsson